Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

AVLYST – Trampoline dag – Gravity

29. mars 2020 | 11:30 - 14:00

Gratis

AVLYST pga korona virus!

OBS: Viktig med påmelding på epost: telemark@adhdnorge.no
Husk å si ifra hvis du har ledsagerbevis!

Velkommen til en aktiv dag hos Gravity Sports Larvik!
Vi møtes kl 11:30 i resepsjonen. Vi har hoppetid i 1,5 time fra klokken 12:00.

Gravity Sports er Norges største & råeste innendørs trampolinepark – 2800 kvm med aktivitet og utfordringer for barn fra 5-50 år! Trampolineparken ligger i Larvik, kun 30 minutters kjøring fra de største tettstedene i Grenland og Vestfold. I parken kan alle oppleve mestring, bevegelsesglede og utfordringer, både de som er nybegynnere og de som ønsker adrenalinkick og større utfordringer!

Dette er kostnadsfritt for medlemmer i ADHD Telemark.

Forhåndsregler for sikkerhet:
Foresatte har ansvar for egne barns aktiviteter på Gravity Sports og oppfordres til å gå gjennom alle parkens sikkerhetsregler før hvert besøk. Det er viktig å snakke om barnets ferdighetsnivå og forutsetninger og tilpasse aktivitetene etter dette. Vi har trampoliner og høyder beregnet for eldre barn og unge, og oppfordrer foresatte til å veilede sine barn i forkant og under besøket.
Barn under 10 år må alltid ha med foresatt eller ansvarlig voksen i parken.
For å hoppe i parken må du ha allmenn god helse og funksjonsnivå og tilpasse aktiviteter etter egne ferdigheter. Har du dårlig rygg eller knær, anbefales ikke denne aktiviteten. Voksne og barn uten treningserfaring anbefales å utfordre seg selv gradvis, og alle anbefales å varme opp forsiktig.
Gravity Sports praktiserer et advarselssystem for å sikre alle besøkendes velferd og trygghet. Parkens mange vakter og instruktører vil være tilstede for å veilede og rettlede aktivitetene, men dersom noen besøkende etter to advarsler ikke følger gjeldende retningslinjer, blir de bedt om å forlate parken. Inngangsbillett refunderes ikke.

Detaljer

Dato:
29. mars 2020
Tid
11:30 - 14:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://gravitysports.no/

Arrangør

ADHD Norge Telemark
Telefon:
92088088
E-post:
telemark@adhdnorge.no

Sted

Gravity
Hegdalveien 59
Larvik, 3261 Norge
+ Google-kart